ipad 4 werkt niet op mijn mavic pro

Discussie in 'Andere DJI producten' gestart door theo posthuma, 16 jul 2017.

  1. theo posthuma

    theo posthuma New Member

    Lid geworden:
    29 mei 2017
    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    heb een iPad 4 gekocht maar doet niks kan de app djigo4 niet openen apparaat compatibel geeft de iPad 4 aan . weet iemand een oplossing ?????????????????
     
  2. jodo

    jodo New Member

    Lid geworden:
    16 jul 2017
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
  3. theo posthuma

    theo posthuma New Member

    Lid geworden:
    29 mei 2017
    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    ja maar heeft niet genoeg ios
     
  4. theo posthuma

    theo posthuma New Member

    Lid geworden:
    29 mei 2017
    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    trouwens heb nog een andere vraag mijn drone doet niet wat ik hem opdraag bv actiftrack de camera doet maar wat enz .
     
  5. jodo

    jodo New Member

    Lid geworden:
    16 jul 2017
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
  6. theo posthuma

    theo posthuma New Member

    Lid geworden:
    29 mei 2017
    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    de tablet moet minstens 10 ios hebben besturings sisiteem anders kan hij de app dji go 4 niet laten draaien
     
  7. jodo

    jodo New Member

    Lid geworden:
    16 jul 2017
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Dus is het een veroudere versie van ipad


    Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
     
  8. Theo026

    Theo026 New Member

    Lid geworden:
    4 apr 2017
    Berichten:
    10
    Leuk Bevonden:
    1
    Werk hiero met iPad mini 4 en de Mavic! De perfecte combinatie!


    Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
     
  9. theo posthuma

    theo posthuma New Member

    Lid geworden:
    29 mei 2017
    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    heb nu een iPad air 2 gekocht die zou ook moeten werken volgens de dji go4 app
     
  10. theo posthuma

    theo posthuma New Member

    Lid geworden:
    29 mei 2017
    Berichten:
    9
    Leuk Bevonden:
    0
    maar nu heb ik nog een vraag het inzoomen lukt niet en de actiftrack werkt ook niet altijd perfect wat kan de oorzaak zijn graag een oplossing dank je
     

Deel Deze Pagina