Mag ik me even voorstellen

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

RiKo

New Member
Lid geworden
25 okt 2019
Berichten
5
Waarderingsscore
2
Punten
3
Leeftijd
58
Locatie
Zwolle
Hallo allemaal,

Mijn naam is Richard, nieuw op dit forum, en ben sinds juni dit jaar een zeer enthousiaste drone-vlieger geworden, met name met de Yuneec Typhoon H Pro en Typhoon H Plus welke ik beide bezit. Omdat ik een hexacopter prefereer boven een quadcopter zijn deze beide drones voor mij de ultieme drone om mee te vliegen.

Ik ben nieuwsgierig na alle wetenswaardigheden over drones, met name gericht op de nieuwe Europese regelgeving, omdat ik in de toekomst commercieel wil gaan vliegen. Daarnaast ben ik lid van DYDA, de Dutch Yuneec Drone Association waarmee ik regelmatig samen met andere Yuneec vliegers een vliegdag of vliegweekend heb.

Het is jammer dat het drone-vliegers soms zo lastig gemaakt wordt om in alle vrijheid te kunnen vliegen en filmen, maar binnen de geldende regelgeving en vliegbeperkingen in bepaalde gebieden is er toch nog best veel mogelijk voor mooie opnamen. Ik geniet iedere keer weer met volle teugen van het vliegen en kan thuis nog even nagenieten van de opnamen die ik heb gemaakt, je ziet de wereld dan echt vanuit een ander perspectief.

Veel vliegplezier allen.

Grtzzz
Richard
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: rcee
Welkom, heb zelf een gewoon 'H'tje maar al jaren tevreden.
 
  • Leuk
Waarderingen: RiKo
Thanks Dennis, Yep, ik vind de H super vliegen, maakt niet uit of het de Pro of gewone is, enige verschil is de Realsense, ze vliegen verder identiek. Alleen de Plus vliegt wat stabieler en doet z'n werk beter.... Maar het blijven superdrones
Welkom, heb zelf een gewoon 'H'tje maar al jaren tevreden.

Verzonden met mijn G8141 en de Dronepilots.nl app
 
  • Leuk
Waarderingen: Dennis Mengerink
Sorry voor mijn late reactie Geert....inderdaad blijft het erg leuk, jammer dat de winter er weer aankomt, maakt het vliegen wel wat minder leuk....en vooral koud.

Ben zelf ook lid van DYDA (Dutch Yuneec Drone Association, is een leuke vereniging met alleen Yuneec vliegers, voornamelijk H480, H Plus en H520...., we vliegen regelmatig samen, misschien wat voor jou?