LVNL GoDrone app

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

peSHIr

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
23 jul 2018
Berichten
1.625
Waarderingsscore
601
Punten
113
Leeftijd
50
Locatie
Vleuten
Website
about.me
OK, inderdaad gebaseerd op Altitude Angel (wisten we al), en voorlopig alleen op iPhone en als www.godrone.nl website die op mijn telefoon nutteloos is: alleen satellietfoto's als ondergrond (onhandige mobiele default ivm dataverbruik), geen enkel UI element, er verschijnt geen Altitude Angel based no-fly-zone of hazard data (beetje waar de app voor bedoeld is), een poging tot pan/zoom toont alleen performanceproblemen, en al heel snel blijft de boel helemaal hangen. Zou op een OnePlus 7 Pro echt niet moeten..

Even wachten tot de Android versie ook gepubliceerd is, maar voorlopig blijf ik (noodgedwongen) bij Guardian app van Altitude Angel (default UK versie, die je steeds naar je huidige locatie moet verplaatsen) en/of AirMap, de andere kaarten/apps, en EasyVFR voor NOTAMs.

Dronewatch nieuws op Facebook, plus reacties
 
Laatst bewerkt:
Wat betreft de performance op mobiele devices ben ik het met je eens, daar valt nog wat aan te sleutelen. Andere opmerkingen komt misschien niet helemaal objectief over, dus die laat ik graag over aan andere gebruikers.

Wel heb ik ook de vraag / feedback geleverd waar ze de data vandaan halen: uit het eAIP NL of dat het een datafeed van Altitude Angel is.

Dit met als reden omdat er niet alle velden uit het eAIP opstaan maar ook enkele (ongecontroleerde) velden die inmiddels niet meer actief zijn er nog wél op staan.

Mark
Dronepreflight.nl