Recente inhoud door Damper

 1. Damper

  Mavic Mini Waarom wifi

  Daar had ik ook moeite mee. Daarom heb ik deze tablethouder voor de controller aangeschaft. Dat is veel beter te doen.
 2. Damper

  Mavic Mini Bij RTH eerst een stuk omhoog

  Dat hij bij RTH eerst naar een bepaalde hoogte gaat is om ervoor te zorgen dat hij boven over alle eventuele opstakels (gebouwen,bomen ed) tussen de huidige positie en het RTH punt vliegt. Als je nog gewoon controle hebt kan je natuurlijk zelf nog hoger gaan vliegen, maar als je bv wat lager...
 3. Damper

  Mag ik ook meedoen ?

  Klopt, daarom begon ik ook met GoDrone , dat is van de rijksoverheid. De apps zijn idd minder betrouwbaar maar wel handig voor onderweg imo.
 4. Damper

  Mag ik ook meedoen ?

  Klopt helemaal. Ik ken de omgeving Rotterdam verder nauwelijks maar om te zien waar je wel en niet mag vliegen kan je kijken op GoDrone . Daar zijn ook apps voor bv, asr vlieg veilig of airmap.
 5. Damper

  Mag ik ook meedoen ?

  D'r zijn kennelijk meer beestjes die Peter heten, ik bedoelde dat ik PeterPost ken.
 6. Damper

  Mag ik ook meedoen ?

  Hee Peter, ook hier? @PHTB Ik ken 'm, hij is oud genoeg. De eerste tip: Tijdens het vliegen alleen MTL, nooit DL. ;)
 7. Damper

  NewbieCase

  Misschien heb je dan wat aan de regels in Oostenrijk.
 8. Damper

  UAV Forecast "Sat op Slot"

  Duidelijk, dank je.
 9. Damper

  UAV Forecast "Sat op Slot"

  Dank voor je antwoord, ik was in de veronderstelling dat mijn drone dan ook geschikt zou moeten zijn voor Gallileo maar dat is dus niet zo begrijp ik. Wel raar dat die Gallileo dan niet standaard aanstaat in UAV.
 10. Damper

  UAV Forecast "Sat op Slot"

  De laatste tijd heb ik bij deze app vaak de melding dat het niet goed is om te vliegen vanwege een "Sat op Slot" melding. Zelfs op het wijd open Groninger platteland heb ik daar wel eens last van. Hoe kan dat? Nou zag ik dat je ook de Gallileo sat aan kan zetten en dat dan vaak de "Sat op Slot"...
 11. Damper

  Drone held(en) gezocht voor Dinsdag 16 okt, windsurfen strand Horst

  @peSHIr , wat mij betreft ben je zeker welkom, dan kan ik nog wat leren van een meer ervaren droner. Bovendien kunnen we elkaar dan afwisselen tijdens een batterijwissel. @sswarries , op dat soort beelden hoop ik ook .... behalve op dat SORRY TONY gedeelte. ;-)) Maar eerst maar even afwachten...
 12. Damper

  Drone held(en) gezocht voor Dinsdag 16 okt, windsurfen strand Horst

  Het toeval wil dat ik dan vrij ben en het mij wel leuk lijkt om dat te filmen/fotograferen. Nou ben ik nog maar kort geleden begonnen dus mijn filmskills zijn op zijn best gezegd matig maar toch een aantal leuke shots moeten mogelijk zijn. Wel hopen dat de weersverwachting gunstig is.
 13. Damper

  Filmen met mavic pro zo kort

  Welkom Erdo, Veel plezier met je drone. Let je er trouwens wel op dat je op veel plaatsen niet mag vliegen met je drone? Kijk eens op deze kaart waar het wel en niet mag.
 14. Damper

  Helofytenfilter, Sellingen

  Aardig plaatje van het helofytenfilter (rietfilter) bij Sellingen. (Mavic Air)
 15. Damper

  Nieuwe piloot

  Hallo, Even voorstellen, ik ben Marcel uit Groningen, sinds ongeveer 2 maandjes vlieg ik met mijn eerste drone, een mavic air. Ik heb me hier aangemeld om alle tips en ervaringen te kunnen lezen en eventueel wat vragen te stellen.