Recente inhoud door Drone2

 1. Drone2

  Mavic Mini Onderdelen kopen.

  bedankt
 2. Drone2

  Mavic Mini Onderdelen kopen.

  Vraag waar bestellen of kopen jullie je onderdelen. Via de DJI site vind ik het nogal vrij moeilijk, er is bv geen stukslijst van onderdelen en prijzen en het advies is de mini op te sturen.
 3. Drone2

  Mavic Mini Repareren van mijn mini na mij eerste crach.

  Mijn mini was door een stuurfout in een boom terecht gekomen, gelukkig door een harde windvlaag viel hij uit de boom van ongeveer 4 a 5 meter op zijn rug op de straat. De schade viel op het eerste gezicht wel mee 2 propellers gebroken en de gimbal lag los in de behuizing. Thuis heb ik de mini...
 4. Drone2

  Mavic Mini Fly app

  bedankt.
 5. Drone2

  Frankrijk, Spanje & Andorra

  Heel Mooi.
 6. Drone2

  Mavic Mini Fly app

  Het probleem is opgelost, onder de app-machtigingen dji fly in mijn telefoon stond alles uit, ik heb daar de camera, locatie, opslag, en telefoon weer aangezet en nu werkt het weer. de stand microfoon heb ik uit gelaten. Vraagje hebben de mede android gebruikers dit ook zo afgeseld???
 7. Drone2

  Mavic Mini Fly app

  Ik heb ondertusen mijn fly app verwijderd en de nieuwe fly app geinstallerd Deze staat onder v1.6.12 de installatie verloopt goed maar gaat niet verder bij de melding dji fly het volgende toestaan toegang krijgen tot foto`s media en bestanden op uw apparaad? hier staat het scherm vast. en gaat...
 8. Drone2

  Mavic Mini Fly app

  Ik heb een mini 1 de fly app die op mijn telefoon staat is 1.7.0 in het downloadcentrum staat als laatste nieuwe app V1.6.12 klopt dit dat we van versie 1.7.0 naar V1.6.12 zijn gegaan ??
 9. Drone2

  Mavic Mini cache geheugen

  Ik heb een Marvic mini en een samsung calaxy S6 telefoon, als ik filmopnames maakt met mijn drone werd het netjes op de telefoon in het cache geheugen opgeslagen maar de laatste tijd werkt dit niet meer wel word het goed op de geheugenkaart geplaatst, iemand een idee wat hier mis gaat???
 10. Drone2

  Update mini 1

  sorry ben wat laat met reageren, maar hartelijk bedankt voor de info.
 11. Drone2

  Update mini 1

  Hallo allemaal, Wat zijn de laatste update`s voor de mini 1
 12. Drone2

  Even voorstellen

  Hallo Henk, je vraag kan ik niet beantwoorden daar ik geen Marvic Pro ervaringen heb, maar ik heb ook een vraag waar vlieg jij zoal in de omgeving van delft?
 13. Drone2

  Mavic Mini Mavic Mini 1 boven stedelijk gebied

  boven mijn wijk 300 a 400 meter is goed te halen.
 14. Drone2

  Mavic air 2 na 500M verlies ik volledig signaal.

  Ik ben het gedeeltelijk met je eens adderoos, ik hou mijn drone ook altijd in zicht, maar in dit geval gaat het om een nieuw aangeschafte drone en is het helemaal niet zo gek als je deze even uit probeert op wat deze allemaal kan en niet kan, leer je drone kennen heel belangrijk.
 15. Drone2

  Mavic air 2 na 500M verlies ik volledig signaal.

  Die rij bomen kan wel eens het probleem zijn geweest, probeer het eens zonder dat er wat tussen staat, dus vrij zicht op de drone.