Recente inhoud door Naiul

 1. Naiul

  Vliegen in eigen tuin in de avond

  Dank voor de reacties! Vrees dat het voor nu inderdaad gewoon verboden is. Hoop in de toekomst (2023) dat deze regel gewijzigd wordt naar: onder voorwaarden mogen vliegen in de avond.
 2. Naiul

  Vliegen in eigen tuin in de avond

  Beste mensen, Zoals ik het volgens mij geleerd heb mag je in de avond absoluut niet vliegen. Komt het en waarschijnlijk een Nooby vraag, mag je wel in eigen tuin vliegen op 2 a 3 meter hoogte in de avond? Alvast dank!
 3. Naiul

  Drone Bewijs A2

  Hey Dave77, Nee ben nog bezig. Als je begint aan de cursus staat precies aangegeven hoe het examen gaat. Beetje ingewikkeld maar komt vast goed.
 4. Naiul

  Drone Bewijs A2

  Toch even different cookie het Drone A2 bewijs halen A1&A3 ging me redelijk goed en snel af, ondanks m'n 65 jaar Vooral het onderdeel WEER....maar anyway, ook weer interssant om te weten, het blijft een toffe mooie hobby en... zeker voor later een mooie toevoeging een toegevoegde waarde bij het...
 5. Naiul

  Geslaagd voor A1/A3.....Op naar A2

  Geslaagd voor A1/A3.....Op naar A2
 6. Naiul

  DJI Mini 2 registeren

  Dat denk ik dus ook, voldoende en interessante stof. Heb ook een heel klein stickertje op de MINI 2 geplakt
 7. Naiul

  DJI Mini 2 registeren

  Beste......ik denk dat ik voor het laatste advies ga..... slim en verstandig
 8. Naiul

  DJI Mini 2 registeren

  Dank voor de reactie..... wordt een heel klein klein en licht stickertje. Moet trouwens toch mijn bewijs gaan halen want ik heb de propeller bescherming van de DJI Mini 2 besteld ....It is what it is.
 9. Naiul

  DJI Mini 2 registeren

  Klopt, las net dat dit nog niet kan.... dus het wordt een stickertje. Dank voor het welkom.
 10. Naiul

  DJI Mini 2 registeren

  Het is me uiteindelijk gelukt Nu nog alleen uitzoeken hoe het in de drone te zetten....
 11. Naiul

  DJI Mini 2 registeren

  Beste mensen, Ben nieuw hier op het forum. Vanaf gisteren de gelukkige eigenaar van een nieuwe DJI mini 2. Alles opgeladen en geïnstalleerd...werkt perfect. Nu heb ik begrepen dat ik de DJI mini 2 wel moet registeren bij de RWD. Zal wel een nooby zijn maar ik kom er niet uit op de RWD site waar...