Recente inhoud door Sjakie

 1. S

  Betreft verbinding drone met wifi

  Dat is een screenshot uit de video die ik plaatste, het leek me ook duidelijk.
 2. S

  Betreft verbinding drone met wifi

  Nee helaas, ik ken deze drone niet. Zoek anders op YouTube op "JJRC X12 wifi connection". Dan vind je meerdere filmpjes van anderen die dit probleem hebben (opgelost). Ik zag er eentje waarbij de oplossing was om DHCP op de telefoon uit te schakelen en deze een vast ipadres te geven.
 3. S

  Betreft verbinding drone met wifi

  Hoi Bart Ik snap dat het vervelend is, maar om er nu direct een 'Nieuws' item voor aan te maken op het forum. ;) Anyway, misschien helpt dit instructie-videootje je verder.
 4. S

  Bunkererosie

  Ik dacht even dat je twijfelde of Battlestar Galatica echt is. ;) De bunker in mijn linkje is ter illustratie welke type bunker het is. De exacte locatie uit het filmpje kun je misschien op die site met bunkers vinden, daar heb ik niet specifiek naar gezocht.
 5. S

  Bunkererosie

  Het ziet er inderdaad scifi uit. Het is een Duitse Schnabelstand bunker uit WWII. http://bunkersite.com/locations/france/lehavre/vfobs-heuge.php
 6. S

  Kampen gefilmt met de Mavic Mini

  Het begint ondertussen meer op 'de Rijdende Rechter' te lijken. Maar mocht ik een keer voor een drone-vergrijp voor de rechter komen te staan, dan vraag ik Joanan om me juridisch bij te staan. :)
 7. S

  Kampen gefilmt met de Mavic Mini

  Heb je dat shot rondom de kerktoren uit de losse hand gevlogen? Dan is dat erg netjes voor een beginner. Nog wel een tip: lees de droneregels nog even goed door.
 8. S

  Kees uit haaksbergen

  Hoi Kees, welkom. Zo'n stick werkt prima op 10 meter. ;)
 9. S

  Derk

  Hoi Derk
 10. S

  SDK mavic air2

  Okay, als er agreements bij komen kijken zal het inderdaad alleen voor professionals zijn. Ik zag op GitHub een hoop DJI repositories staan waardoor de indruk kreeg dat er toch een hoop enthousiastelingen aan het ontwikkelen zijn.
 11. S

  SDK mavic air2

  Niet dat ik het van plan ben, maar kun je jezelf als eindgebruiker niet registreren voor de SDK? Als hobbyist dus?
 12. S

  Joostg --> Even voorstellen

  Hoi Joost
 13. S

  Even voorstellen

  Hoi Theo
 14. S

  Delta Marina Hattem

  Ik vind de transities tussen de shots nu wel wat saai. ;) Geintje, het oogt gelijk een stuk professioneler.
 15. S

  Delta Marina Hattem

  De opnames zijn prima. Ik zou, en dat is persoonlijk, alleen die onrustige fancy overgangen niet gebruiken. Die halen de rustige sfeer uit je video.