ENQUÊTE!

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik stond op het punt het topic te sluiten, maar zo te zien zijn de gemoederen weer wat bedaard. Bij online communicatie kan het nu eenmaal snel uit de hand lopen, vergeet dat niet. Er is geen intonatie, geen gezichtsuitdrukking, alleen maar woorden die mogelijk verkeerd opgevat worden of anders bedoeld waren dan dat ze doen voorkomen.
 
  • Leuk
Waarderingen: BRC en DGA_NL
Beste Eric, dit is nu weer zo’n voorbeeld van kort door de bocht gaan. Ik denk, dat je het maar eens rustig terug moet lezen, wat ik gezegd heb. Ik heb juist gepleit voor voorstellen mag, maar hoeft niet en dat het forum gedragen wordt door een klein aantal forumleden , die nieuwe zaken aandragen.
Jouw opmerkingen dragen hier absoluut niet aan bij. Jammer.
En dan ga je maar in de aanval en haal je er niet ter zake doende dingen bij. Tel gewoon even tot 10 als je de emoties niet in de hand heb. En kan je niet tegen aangedragen ideeen moet je vast blijven zitten in de tijd van nooit verbeteren.
 
Beste leden, ik wil jullie graag uitnodigen om de enquête in de onderstaande link in te vullen. Het kost minder dan 5 minuten van uw tijd en het is volledig drone gerelateerd! (link verwijderd)
Op Facebook (in groep Drone Wet- en Regelgeving, waar dit al helemaal niet thuis hoort) heb ik deze enquête aangemerkt als spam. Op dit forum negeer ik dit topic na dit bericht verder totaal..
 
Ik heb liever dat mensen zich niet voorstellen , dan dat geouwehoer van je. Zelfs forumleden die zich nooit voorgesteld hebben , kunnen iets goeds brengen of kan je wat van leren hier op het forum. Er wordt vaak over de privacy wetgeving gesproken mbt dronevliegen , dus als iemand zich niet wilt voorstellen dan is het zijn/ haar keus en doet de mening van jou of iemand anders er niet toe. Volgens mij heb ik nog nooit een droneforum gezien , waar zich iemand zich voorsteld. Wel waar iemand zich aansteld , en dat is op dit forum. Ophouden hiermee


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app

En hier sluit ik mij volledig bij aan!


Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
 
Status
Niet open voor verdere reacties.