Wi-Fi connectie Mavic Air

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

kimskie85

New Member
Lid geworden
10 jun 2019
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
38
Locatie
Delft
Hi, ik krijg met geen mogelijkheid de WiFi connectie van de Mavic Air aan de praat. Iemand hier ook problemen mee? IMG_8339.JPG


Verzonden met mijn iPhone en de Dronepilots.nl app
 
Had ik het begin ook. Bij mij hielp het om de drone rustog op te laten starten en als die klaar is pas de afstandsbediening aan zetten. Sindsdien heb ik dat probleem niet meer.

Verzonden met mijn SM-G965F en de Dronepilots.nl app
 
  • Leuk
Waarderingen: kimskie85
Hallo Marco, die van mij gaf ook geen verbinding. Ik had steeds de "Wifi connection" geprobeerd en geen resultaat. Toen toch maar "Wired connection" (toch zonder "wire") geprobeerd, stappen gevolgd en hij deed het weer. Mogelijk voor jou ook een optie.
 
Volgens mij vraagt de TS hoe je de drone met de WIFI moet verbinden om alleen met je telefoon te kunnen vliegen. Dus zonder afstandsbediening.

Hiervoor ga je EERST naar de instellingen van je telefoon en zoek je naar het wifi singaal van je drone. Deze koppel je aan elkaar. [waarschijnlijk wachtwoord nodig, die vind je op het type stickertje op je drone. Pas als de drone via wifi aan de telefoon gekoppelt is ga je verbinding maken via de App.