Inventarisatie gebruik DronePilots app

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'
Ik ben blij , dat de app weer werkt op de iphone en de iPad .
Was echt een gemis, toen de app niet meer werkte en dat m.i zonder kennisgeving.......


Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
 
Heeft kennelijk nogal wat voeten in de aarde :)
 
Helaas wel, ja... #Blijkbaar

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
 
Misschien is dit mijn voorlopig laatste post; er lijkt in het nieuwe jaar aan de huidige situatie van Android app namelijk iets veranderd te zijn, en dat is voor mij duidelijk negatief.

Vorig jaar (eergisteren..) gaf de Android Dronepilots.nl app zijn ondertussen bekende melding, en opende na wegklikken de pagina van de Google Play Store voor Tapatalk, een algemene app van de gebruikte firumsoftware. Deze was daarna, indien geïnstalleerd, met een verdere klik op de Starten knop te openen.

Dit was een erg ongewenste, maar tijdelijk werkbare situatie. Immers: het app icoontje van Dronepilots.nl app was nog altijd soort van bruikbaar als startpunt in mijn dagelijkse manier van werken voor nieuws in het algemeen en rond dit forum in het bijzonder.

Sinds de jaarwisseling (geen idee waarom?) reageert de Dronepilots.nl Android app echter anders: de melding blijft hetzelfde, maar na wegklikken blijft alleen een niet werkend zwart scherm over. Ofwel: de getrapte verwijzing naar de Tapatalk app lijkt nu helemaal weg?

Aangezien ik weiger deze voor mij tijdelijke oplossing daadwerkelijk te gaan gebruiken (ik ga niet de Dronepilots.nl app verwijderen en zelf bewust Tapatalk openen en gebruiken), kan dit wel eens mijn laatste post op dit forum zijn, in ieder geval totdat de eigen Dronepilots.nl app voor Android het weer gaat doen.

Hopelijk tot ziens..

Mogelijk voor het laatst verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Dat zou toch erg jammer zijn peSHir, ik vind jouw bijdrage aan dit forum altijd erg nuttig. Is er nu geen andere oplossing te bedenken ?


Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
 
Is er nu geen andere oplossing te bedenken ?

We kunnen een 'iPhone voor peSHlr'-inzamelingsactie opzetten. ;)

Maar even zonder dollen, ik zie het probleem niet zo. Je kunt op een Android telefoon ook met een webbrowser naar de internetpagina van het forum gaan. Ziet er netjes uit en functioneert hetzelfde als de app. Ik heb zelf de dronepilot app verwijderd omdat er al zo veel apps op mijn telefoon staan en ik er de meerwaarde niet van zag.
 
  • Leuk
Waarderingen: Carlo bravo
Die inzamelingsactie zou geen nut hebben; ik raak geen Apple-producten aan. En dat jij het probleem niet ziet wil natuurlijk niets zeggen over mij. Ieder zijn leven, keuzes, wensen en meningen.

Zodra de push-notifications ophouden die ik nu nog wel zie als mensen reageren op posts waar ik ook op gereageerd heb nog een trigger zijn om af en toe eens te gaan kijken, is het gewoon even over op dit forum, wat mij betreft, denk ik.

Of ik post nog eens een linkje naar een nieuwe video voor wat YouTube-exposure.
Ik zie wel...

Succes allemaal!
Vlieg ze!
 
Laatst bewerkt:
Die inzamelingsactie is natuurlijk niet serieus, of dacht je echt dat ik aan jouw spullen ga meebetalen. ;)

Die push notifications krijg ik nu ook. Als iemand op een post reageert waar ik op heb gereageerd, dan krijg ik een mailtje en daar dan weer een notification van op mijn mobiel. Het gaat weliswaar met een omweg, maar ik krijg ze wel.

Je moet met mijn reactie ook niet idee krijgen dat ik je iets aan wil praten of je keuze niet respecteer, dat moet je inderdaad allemaal zelf weten.

Maar jammer man dat je het forum gaat of denkt te gaan verlaten. Ik kan/kon je bijdrage wel waarderen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Appie Moes
Hallo allemaal,

De afgelopen tijd kreeg ik van diverse forumleden te horen dat de DronePilots app ineens niet meer werkte. Ik ben even gaan kijken hoe dit komt en het blijkt dat degene die de app had opgezet (de mede-oprichter van dit forum, inmiddels helaas niet meer zo betrokken) de maandelijkse betaling voor deze dienst heeft stopgezet.

Voordat ik deze financiële verplichting van hem overneem wil ik een wat beter idee krijgen van het aantal mensen dat de DronePilots app gebruikt. Sowieso moet ik er even over denken of ik de app wel wil continueren, want er komt wellicht ook weer wat onderhoud bij kijken om het allemaal draaiende te houden.

Dus laat onder dit topic even weten of je de app gebruikt en of je het heel erg zou vinden als de app komt te vervallen, zodat je weer gewoon via de browser het forum moet bezoeken. Over een paar weken beslis ik dan wat er met de app gebeurt.
 
AUB mee doorgaan Wiebe, ik vind het een geweldige app en vooral ook zeer leerzaam.
 
  • Leuk
Waarderingen: wdejager
Mmm, het lijkt er zowaar op dat mogelijk de Android-versie van de Dronepilots.nl het nu weer wel echt doet. Ik houd het de komende tijd even in de gaten; ik hoop dat dat zo blijft!
 
  • Leuk
Waarderingen: wdejager
Mmm, het lijkt er zowaar op dat mogelijk de Android-versie van de Dronepilots.nl het nu weer wel echt doet. Ik houd het de komende tijd even in de gaten; ik hoop dat dat zo blijft!
Hey Jarno kan ik jou ff een pb sturen over je spark

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) Plus met Tapatalk
 
Idd, hier ook weer.