4 minuten filmpjes

Dronie2

New Member
Lid geworden
5 jul 2020
Berichten
8
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
53
Locatie
Zaandam
Hoi
Kan iemand mij vertellen waarom mijn filmpjes opgedeeld worden in delen van 4 minuten.
Is het een instelling die ik aan heb staan?
Het gaat om de dji mavic air 2
 

keesie

New Member
Lid geworden
29 jun 2020
Berichten
12
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
58
Locatie
Haaksbergen
geen idee,ik heb er ook last van,ik hoop dat je antwoord krijgt op je vraag,dan heb ik er ook wat aan:)
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
488
Waarderingsscore
119
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Hoe groot zijn de filmpjes in filesize ?
 

Sjakie

Well-Known Member
Lid geworden
11 sep 2016
Berichten
2.535
Waarderingsscore
789
Punten
113
Leeftijd
54
Locatie
Utrecht
Heb je je memory card geformateerd in FAT32 formaat? Deze heeft een restrictie op maximale bestandsgrootte van 4 Gb.
Zo ja, formateer je kaartje dan naar NTFS formaat. Let op dat je bij formateren alle data kwijt bent, dus eerst kopietje maken.
 
  • Leuk
Waarderingen: Snitsernl

Dronie2

New Member
Lid geworden
5 jul 2020
Berichten
8
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
53
Locatie
Zaandam
Ik heb hem geformateerd, had ik al in de drone zelf gedaan ook ,maar dan blijft hij zeker op fat staan.
Ik laat het weten als ik gevlogen heb.
In ieder geval bedankt voor jou reactie.
 

rcee

Active Member
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
488
Waarderingsscore
119
Punten
43
Leeftijd
53
Locatie
1422
Ik zou hem ook gewoon in H265 zetten. scheelt een hoop in de bestandsgroote.
 

Dronie2

New Member
Lid geworden
5 jul 2020
Berichten
8
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
53
Locatie
Zaandam
Ik heb de sd kaart geformateerd naar ntfs dan herkent de drone de kaart niet.
dan kan ik hem formateren in de drone, maar dan filmt hij weer in bestanden van 3,79gb
Het maakt niet uit wat voor sd kaart ik erin steek. het lijkt wel of de drone er weer exfat van maakt.IMG_3538.png
 
Laatst bewerkt:

Dennis Mengerink

Well-Known Member
Lid geworden
3 feb 2018
Berichten
721
Waarderingsscore
257
Punten
63
Leeftijd
49
Locatie
Hengelo(Ov)
ExFat zou goed moeten zijn, dat kan groter dan 4Gb wegschrijven. Heb het ook met mijn oude Yuneec gehad. Met de Mavic Mini geen problemen.
 

Higgie

New Member
Lid geworden
20 jul 2020
Berichten
26
Waarderingsscore
10
Punten
3
Locatie
Waalwijk
FYI: Zojuist geprobeerd.
Mijn Mavic mini doet hetzelfde, in 2.7K filmen kan ik zo'n 13 minuten kwijt. Het bestand wordt dan 4GB. De mini gaat dan automatisch over naar het volgende bestand. Mijn SD-kaart is exFAT geformatteerd.
Ik vermoed dat DJI dit opzettelijk doet zodat je een kopie kan maken naar een schijf dat geen bestanden > 4GB lust, zoals een FAT32 drive.

Zo ziet het er uit na 16 minuten filmen op mijn PC: (waarom klopt de tijd niet? Zie ik nu pas. Of kan m'n mini in de toekomst filmen?)

Knipsel.JPG
 

Dennis Mengerink

Well-Known Member
Lid geworden
3 feb 2018
Berichten
721
Waarderingsscore
257
Punten
63
Leeftijd
49
Locatie
Hengelo(Ov)
Ik denk dat de tijd het moment is waarop het filmpje is afgesloten (Dus de 'stop' knop).
 

Dronie2

New Member
Lid geworden
5 jul 2020
Berichten
8
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
53
Locatie
Zaandam
Ja ,ik heb ook al van alles geprobeerd.
Maar bij verder googlen kom ik er achter dat Dji dit uit veiligheid doet.
Als je drone zou crashen als je aan het filmen bent dan is je grote bestand niet weg of beschadigd.
 

Higgie

New Member
Lid geworden
20 jul 2020
Berichten
26
Waarderingsscore
10
Punten
3
Locatie
Waalwijk
Ik denk dat de tijd het moment is waarop het filmpje is afgesloten (Dus de 'stop' knop).
Nope, ik heb 'm 16 minuten onafgebroken laten filmen, al hoverend bij mij in de tuin. Grappig dat hij al die tijd precies op dezelfde plek bleef hangen.
 

Dennis Mengerink

Well-Known Member
Lid geworden
3 feb 2018
Berichten
721
Waarderingsscore
257
Punten
63
Leeftijd
49
Locatie
Hengelo(Ov)
Hij heeft dus 13 minuten gefilmd, dit is door de drone afgesloten en is hij begonnen met het 2e deel op 16:09, je hebt op 16:12 zelf op stop gedrukt. Zo klopt het. Is wel raar, ik kan onafgebroken filmen met exact hetzelfde kaartje.
 

Sjakie

Well-Known Member
Lid geworden
11 sep 2016
Berichten
2.535
Waarderingsscore
789
Punten
113
Leeftijd
54
Locatie
Utrecht
Als je twee bestanden na elkaar monteert, sluiten ze dan goed aan? Of missen er dan frames?