Anamorphic lens voor cinematic/bioscoopbrede videos

Discussie in 'Nieuws' gestart door Dirkjan82, 9 jul 2019.

 1. Dirkjan82

  Dirkjan82 Member

  Lid geworden:
  25 apr 2017
  Berichten:
  56
  Leuk Bevonden:
  14
  Moment, bekend van hun smartphonelenzen, heeft vandaag een Kickstarterproject gelanceerd waarmee ze een Anamorphic lens voor de DJI Mavic 2 Zoom en Mavic 2 Pro in de markt willen zetten. Deze lens vervormt je filmbeelden zodat ze, na nabewerking, bioscoopbreed worden met een verhouding van 2.40:1 in plaats van 16:9. Tevens zorgt dit type lens voor prachtige, horizontale lens flares zoals je soms in high-end productie films in de bios ziet.

  Dit is natuurlijk ook leuk voor foto's die daarmee van een verhouding 4:3 naar een verhouding van bijna 16:9 gaan met prachtige lens flares.

  De lichtgewicht lens klikt samen met een klein contragewicht om de camera van de drone heen op een manier waarbij de gimbal gebalanceert blijft en blijft werken.

  Naast deze lens hebben ze ook ND filters voor deze drones en ND filters die op de lens passen en een kleine beschermcase voor je telefoon waarmee deze nog in de remote van je drone past (inclusief interface om hun lenzen nog steeds op je telefoon te zetten als je de drone niet gebruikt).

  Meer info vind je op de Kickstarterpagina waar je ook meteen het project kan steunen middels een pre-order: Moment Air: Anamorphic Lens, Filters, & Cases for Drones

  Air-social-7.jpg
   
  peSHIr vindt dit leuk.
 2. Sjakie

  Sjakie Well-Known Member

  Lid geworden:
  11 sep 2016
  Berichten:
  2.088
  Leuk Bevonden:
  617

Deel Deze Pagina