Anamorphic lens voor cinematic/bioscoopbrede videos

Dirkjan82

Member
Lid geworden
25 apr 2017
Berichten
58
Waarderingsscore
15
Punten
8
Leeftijd
38
Locatie
Edam
Moment, bekend van hun smartphonelenzen, heeft vandaag een Kickstarterproject gelanceerd waarmee ze een Anamorphic lens voor de DJI Mavic 2 Zoom en Mavic 2 Pro in de markt willen zetten. Deze lens vervormt je filmbeelden zodat ze, na nabewerking, bioscoopbreed worden met een verhouding van 2.40:1 in plaats van 16:9. Tevens zorgt dit type lens voor prachtige, horizontale lens flares zoals je soms in high-end productie films in de bios ziet.

Dit is natuurlijk ook leuk voor foto's die daarmee van een verhouding 4:3 naar een verhouding van bijna 16:9 gaan met prachtige lens flares.

De lichtgewicht lens klikt samen met een klein contragewicht om de camera van de drone heen op een manier waarbij de gimbal gebalanceert blijft en blijft werken.

Naast deze lens hebben ze ook ND filters voor deze drones en ND filters die op de lens passen en een kleine beschermcase voor je telefoon waarmee deze nog in de remote van je drone past (inclusief interface om hun lenzen nog steeds op je telefoon te zetten als je de drone niet gebruikt).

Meer info vind je op de Kickstarterpagina waar je ook meteen het project kan steunen middels een pre-order: Moment Air: Anamorphic Lens, Filters, & Cases for Drones

Air-social-7.jpg
 
  • Leuk
Waarderingen: peSHIr