Drone kwijt geraakt in portugal

Peter65

New Member
Lid geworden
19 jan 2020
Berichten
8
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
56
Locatie
Etten-leur
Hallo ik ben tijdens de vakantie mijn drone kwijt geraakt in portugal. Er stond wel een wind want ik stond aan de kust. Ik was al even aan het vliegen dat hij aan gaf dat hij terug moest komen werd even afgeleid en was de drone kwijt uit het gezichtsveld. Heb hier gelijk op gereageerd door de rth knop in te drukken. Maar hij is daarna niet meer terug gekomen en ik denk dat hij ook in het water is gekomen en heb hem nu ook niet meer in mijn bezit omdat ik hem niet meer kon vinden. Nu is het misschien wel mijn eigen fout. Ik heb wel een dji verzekering maar snap niet goed hoe dit werkt omdat ik toch wil kijken of er iets mis is gegaan en je kan het natuurlijk altijd proberen. Weet iemand hoe dit werkt, heb al aan het zoeken geweest maar snap het niet goed. Heb wel de dji go 4 app en je moet het ook in het Engels doen volgens mij. Heeft iemand tips of een YouTube filmpje waar het uitgelegd word. Dank alvast.
 

Snitsernl

Well-Known Member
Lid geworden
11 mei 2019
Berichten
1.141
Waarderingsscore
402
Punten
83
Locatie
Sneek
Waar heb je de drone gekocht? Kan de leverancier je niet helpen?

Misschien kun je het beste direct contact opnemen met de DJI helpdesk. Ik zou hen vertellen wat er is gebeurd en dat je graag gebruik wil maken van de Care Refresh die je hebt afgesloten. Best kans dat zij nog kunnen bekijken wat er precies mis is gegaan aan de hand van de data die ze via de app binnen gekregen hebben.
Als je moeite hebt met de Engelse taal, dan kun je het verhaal ook gewoon in het Nederlands doen. Ze maken daar vast ook gebruik van Google Translate of een ander vertaalprogramma.

Niet geschoten is in ieder geval altijd mis! ;)
 

Peter65

New Member
Lid geworden
19 jan 2020
Berichten
8
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
56
Locatie
Etten-leur
Het blijft een omslachtig iets, heb via chat contact gehad met de helpdesk en is er iemand bij gehaald voor Nederlands dus wel netjes. Die heeft een link gestuurd hoe met de go 4 app moest maar die deed niks. Toen hebben ze een andere link gestuurd daar stond in hoe de data moest exporteren en deze moest ik op google drive zetten omdat deze te groot was om op te sturen. Daarna via aanvraag de rest van de gegeven op gestuurd met een link van google drive en nu hopen dat het zo goed is.
 
  • Leuk
Waarderingen: svlieger en Snitsernl

JMA

New Member
Lid geworden
23 okt 2021
Berichten
7
Waarderingsscore
1
Punten
3
Leeftijd
67
Locatie
TREMELO (BELGIE)
Ben benieuwd hoe dat afloopt ! Zou geen probleem moeten zijn, maar ben toch benieuwd...