Grote no-flyzone van kracht rondom PI Vught

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

wdejager

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
4 jul 2016
Berichten
5.280
Waarderingsscore
2.918
Punten
113
Leeftijd
47
Locatie
Renkum
Website
www.dronewatch.nl
Grote no-flyzone van kracht rondom PI Vught

Dronevliegers die in de buurt wonen van de Penitentiaire Inrichting Vught kunnen hun toestel vanaf 1 juli a.s. maar beter aan de grond laten staan. Vanaf die datum is er namelijk een grote no-flyzone voor al het burgerluchtverkeer, inclusief drones, van kracht. Dat heeft het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bekend gemaakt.

Lees verder
 
Die zone is wel echt belachelijk groot gemaakt.... net zoals alle andere zones rond luchthavens. Willen ze graag dat mensen de regels gaan negeren? Ik snap dat je niet boven die gevangenis mag vliegen, en snap ook een extra grote zone rond deze specifieke gevangenis wel, maar dit slaat nergens meer op.
 
Ze willen tijd hebben om te signaleren, beoordelen en in te grijpen voordat de P.I. bereikt wordt. Moet je zelf maar eens uitrekenen hoeveel tijd je daarvoor zou willen hebben en dat dan vertalen in een straal als je uitgaat van, zeg 60 km/uur.
 
  • Leuk
Waarderingen: El Tigre de Aruba
Moet voor die ***** crimelen dan wij nog meer last hebben? Zouden ze echt gaan proberen met een drone te spioneren voor ontsnappingen? Het is niet dat brabant al veel plekken no-fly zones heeft...
 
  • Leuk
Waarderingen: El Tigre de Aruba
Moet voor die ***** crimelen dan wij nog meer last hebben? Zouden ze echt gaan proberen met een drone te spioneren voor ontsnappingen?
Dat is een afweging van belangen. Dan staan wij als droneliefhebbers onder aan het lijstje vrees ik.