Kijktip: Europe From Above, vanaf maandagavond op National Geographic

Discussie in 'Nieuws' gestart door wdejager, 18 nov 2019.

 1. wdejager

  wdejager Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  4 jul 2016
  Berichten:
  2.174
  Leuk Bevonden:
  674
  [​IMG]

  Liefhebbers van luchtopnamen opgelet: vanaf maandagavond 18 november zendt National Geographic de zesdelige serie Europe From Above uit. Vanuit de lucht worden de culturele en geografische bezienswaardigheden in Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk gefilmd. Een groot deel van de serie bestaat uit droneshots. De serie begint gelijk goed met een aflevering die volledig aan Nederland is gewijd.

  Lees verder
   
  peSHIr vindt dit leuk.
 2. peSHIr

  peSHIr Active Member

  Lid geworden:
  23 jul 2018
  Berichten:
  664
  Leuk Bevonden:
  211
  Mooi overzicht van Nederland, met over het algemeen erg gave beelden. Vooral de fade tussen beelden in verschillende (jaarge)tijden gevlogen met eenzelfde waypoint mission en de atmosferische beelden van de afmontage van die gigantische windturbine waren geweldig.

  Alleen jammer van die onzin in Schevingen/Duindorp. Was natuurlijk al opgenomen voordat het (weer eens...) misging met dat vliegvuur, maar dergelijke misdadige kleuteracties horen nergens een podium te krijgen, vind ik. En dan al helemaal niet in een dergelijk mooi programma, waar er ook nog eens met ontzag en bijna zelfs trots over wordt verteld, en de negatieve gevolgen eigenlijk een beetje onder het kleed worden geveegd, om vooral maar "die 'coole' idiote beelden te kunnen laten zien"..
   
  #2 peSHIr, 20 nov 2019
  Laatst bewerkt: 26 nov 2019
 3. Sjakie

  Sjakie Well-Known Member

  Lid geworden:
  11 sep 2016
  Berichten:
  2.112
  Leuk Bevonden:
  621
  Laten maar van het positieve uitgaan en aannemen dat de makers een buitenlands team is, die zich niet bewust is welke risico's die gekke Nederlanders met hun vuurtje aan het nemen zijn.
   
 4. peSHIr

  peSHIr Active Member

  Lid geworden:
  23 jul 2018
  Berichten:
  664
  Leuk Bevonden:
  211
  Daar geloof ik dus niks van.

  Het resultaat wordt namelijk wel kort genoemd, zonder beelden van het resultaat, zelfs inclusief het feit dat het kort wereldwijd trending nieuws was, en dat dit wel eens de laatste keer kon zijn geweest.

  "(En snel door...) Wat de idioten ook doen is bijna naakt ijskoud water in rennen. Kijk naar de lollige beelden."

  Ik denk er het mijne van...
   
  #4 peSHIr, 21 nov 2019
  Laatst bewerkt: 26 nov 2019

Deel Deze Pagina