Natura2000

Discussie in 'Algemene discussie' gestart door renevanderglas, 2 apr 2020.

 1. renevanderglas

  renevanderglas New Member

  Lid geworden:
  2 apr 2020
  Berichten:
  2
  Leuk Bevonden:
  0
  Goedemorgen ik heb een vraag ,
  Ik ben een beginnende piloot van een mavic mini en ben woonachtig in Gendt (Nijmegen) nu is het zo dat er een natura2000 zone is...alleen volgens het internet gelden er misschien afwijkende regels om dit zeker te weten zou je dit moeten navragen bij de provincie..echter er staat in hun beheersplannen niks over het vliegen met een drone ...weten jullie hoe dit zit .
  Groet René


  Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
   
 2. Dennis Mengerink

  Dennis Mengerink Well-Known Member

  Lid geworden:
  3 feb 2018
  Berichten:
  710
  Leuk Bevonden:
  250
  Tja, dat is een veelgestelde vraag. De eerste persoon die je hiervoor moet aanspreken is de Beheerder. Dat kan de provincie zijn, maar ook staatsbosbeheer etc. Het vinden van de beheerder is de grootste puzzel, dan nog contact zien te krijgen met diegene die een antwoord kán geven. Laatst ook een mail gestuurd met een soortgelijke vraag, deze is 4 keer doorgestuurd. En je raadt het al, geen duidelijk antwoord, een verwijzing naar de Rijksoverheid. Ik zou zeggen let goed op borden, vogelbroedgebied, rustgebied etc. Natura 2000 is niet altíjd een verbod. Uiteraard no-fly zones checken.
   
  renevanderglas vindt dit leuk.
 3. renevanderglas

  renevanderglas New Member

  Lid geworden:
  2 apr 2020
  Berichten:
  2
  Leuk Bevonden:
  0
  Bedankt voor je feedback op de map is alleen maar te zien dat het een 2000 gebied betreft echter het klopt idd wat je zegt niemand weet hoe het zit ..


  Verzonden met mijn iPad en de Dronepilots.nl app
   

Deel Deze Pagina