Nieuwe Mavic Pro 2 vraag

Discussie in 'Mavic' gestart door VikingRider 01, 11 aug 2019.

  1. VikingRider 01

    VikingRider 01 Active Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    292
    Leuk Bevonden:
    85
    Ik heb mijzelf een kado gegeven: een nieuwe DJI Mavic Pro 2 met Hasseblatt ...
    Een heel bijzondere cameradrone. Maar ik heb een vraag.
    Ik werk graag met Hangar 360 en krijg deze app niet op de smartcontroller.
    Weet iemand hoe ik daar het beste kan oplossen?

    Een plaatje van vandaag:
    [​IMG]
     
    cappellen en Druiser vinden dit leuk.
  2. Druiser

    Druiser New Member

    Lid geworden:
    11 aug 2019
    Berichten:
    29
    Leuk Bevonden:
    6
    VikingRider, is je nwe Drone die voorzien is met die Hasseblatt lens, wel in staat om ook in te zoomen terwijl je in het stationaire houding vast blijft of kan hij ook tijdens de vlucht?

    Verzonden met mijn SM-G965F en de Dronepilots.nl app
     
  3. VikingRider 01

    VikingRider 01 Active Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    292
    Leuk Bevonden:
    85
    Hallo Druiser, mijn Hasselblatt lens heeft geen zoom. Bewust niet voor de Zoom uitvoering (geen Hasselblatt) gekozen. Puur om de fotografische eigenschappen.
     
    Druiser vindt dit leuk.
  4. wdejager

    wdejager Administrator
    Medewerker

    Lid geworden:
    4 jul 2016
    Berichten:
    2.183
    Leuk Bevonden:
    675
    Bestaat Hangar 360 nog? Ik las ergens dat deze app / webservice niet meer voorhanden is. Sowieso was deze app er alleen voor iOS geloof ik, en de DJI Smartcontroller draait op Android. Dus ook al zou Hangar 360 als bedrijf nog bestaan, dan kun je die app niet op de Smartcontroller krijgen als er alleen een iPhone/iPadversie voorhanden is.

    Maar je kunt toch ook 360s maken met de Sphere Mode in DJI GO 4? Of anders Litchi gebruiken?
     
  5. VikingRider 01

    VikingRider 01 Active Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    292
    Leuk Bevonden:
    85
    Bedankt Wiebe, ik ga sphere mode proberen.
    Litchi heeft mij al 2x een drone gekost door signaalverlies, dus gebruik ik die liever niet.
    Zou het een oplossing zijn om een extra controller te kopen en daarin een iPhone te doen? Ik heb een iPhonr met een werkende Hangar 360.
    Het lijkt of de DJI Mavic Pro 2 remote controler op het moment niet leverbaar is. Deze controler is ook handig om al dual te werken, één controller voor de piloot en één voor de fofograaf.
     
    Druiser vindt dit leuk.
  6. Sjakie

    Sjakie Well-Known Member

    Lid geworden:
    11 sep 2016
    Berichten:
    2.116
    Leuk Bevonden:
    624
    Heb ik ook gelezen.
    is the Hangar 360 app dead?
     
  7. VikingRider 01

    VikingRider 01 Active Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    292
    Leuk Bevonden:
    85
    Ik werk nog steeds met Hangar 360 op de Phantom 4. Wel gaf de app problemen met nieuwe opnamen. Fouten bij het laden etc en uiteraard geen antwoorden op vragen aan Hangar. Nu werkt het weer naar behoren.
     
  8. VikingRider 01

    VikingRider 01 Active Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    292
    Leuk Bevonden:
    85
    Misschien zat ik te veel vast in oude gewoonten en apps.
    Sphere mode werkt echt goed en razend snel. De Mavic in positie zetten, de regelaar op “T” stand, handmatig het licht ingesteld en Sphere mode afdraaien.
    Op de Smartcontroller is het beeld rond te draaien, toont een mooie Little Planet, maar niet zo als Hangar 360. Ik kan ket 360 pano niet opslaan naar o.a. mijn iPad.
    Vandaag spit ik de controller verder door.
     

Deel Deze Pagina