Phantom 3 Pro/Adv [Opgelost] SD kaart van Inspire naar Phantom 3

Discussie in 'Phantom' gestart door 4Rescue&Drone Solutions, 9 sep 2016.

  1. 4Rescue&Drone Solutions

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    4
    Een SD kaart die in de Inspire drone heeft gezeten en daarna in de Phantom 3 prof. wordt gebruikt zorgde voor veel problemen bij de Phantom. Problemen weer opgelost door de Phantom weer te downgraden en weer te upgraden.
     
  2. Jackvg

    Jackvg New Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    16
    Leuk Bevonden:
    4
    Heb je toevallig ook eens geprobeerd om de SD kaart eerst te formatteren voordat hij in de P3 ging?
    Ik ben eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig of dat het probleem niet al oplost.
     
  3. wdejager

    wdejager Administrator
    Medewerker

    Lid geworden:
    4 jul 2016
    Berichten:
    2.175
    Leuk Bevonden:
    675
    Vreemd.. Weet je toevallig hoe de SD kaart oorspronkelijk geformatteerd was? (NTFS, FAT, FAT32, etc)
     
  4. fredz

    fredz Administrator
    Medewerker

    Lid geworden:
    4 jul 2016
    Berichten:
    199
    Leuk Bevonden:
    49
    Dat is wel erg vreemd: ik swap regelmatig SD kaarten tussen Phantom 3, Phantom 4 en Inspire, en zelfs zonder herformatteren doen ze het altijd. Van 16 tot 200 GB.
    Misschien een kaartje dat (bijna) defect is? De firmware moet hier niets mee te maken hebben...
     
  5. 4Rescue&Drone Solutions

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    4
    Als het SD kaartje was geformateerd alvorens in de P3P te steken dan was er geen probleem geweest.
     
    Jackvg vindt dit leuk.
  6. 4Rescue&Drone Solutions

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    4
    Je kunt de SD kaart gewoon in elke DJI drone steken mits je maar de upgrade files niet op het kaartje achterlaat, doordat deze files er nog opstond zijn er problemen onstaan.
     
  7. 4Rescue&Drone Solutions

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    19
    Leuk Bevonden:
    4
    Hallo Wiebe, kaartje was FAT32 geformateerd, het probleem was dat op deze kaart de upgrade files van de Inspire1 nog opstond en dan heb je een probleem. Heb de P3P opnieuw moeten downgraden en weer upgraden probleem opgelost.
     
    patrickdrone vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina