Phantom 3 Pro/Adv [Opgelost] SD kaart van Inspire naar Phantom 3

Lid geworden
9 sep 2016
Berichten
19
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
60
Een SD kaart die in de Inspire drone heeft gezeten en daarna in de Phantom 3 prof. wordt gebruikt zorgde voor veel problemen bij de Phantom. Problemen weer opgelost door de Phantom weer te downgraden en weer te upgraden.
 

Jackvg

New Member
Lid geworden
9 sep 2016
Berichten
16
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
37
Heb je toevallig ook eens geprobeerd om de SD kaart eerst te formatteren voordat hij in de P3 ging?
Ik ben eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig of dat het probleem niet al oplost.
 

wdejager

Administrator
Forumleiding
Lid geworden
4 jul 2016
Berichten
2.608
Waarderingsscore
886
Punten
113
Leeftijd
43
Locatie
Den Haag
Website
www.dronewatch.nl
Vreemd.. Weet je toevallig hoe de SD kaart oorspronkelijk geformatteerd was? (NTFS, FAT, FAT32, etc)
 

fredz

Administrator
Lid geworden
4 jul 2016
Berichten
199
Waarderingsscore
50
Punten
28
Dat is wel erg vreemd: ik swap regelmatig SD kaarten tussen Phantom 3, Phantom 4 en Inspire, en zelfs zonder herformatteren doen ze het altijd. Van 16 tot 200 GB.
Misschien een kaartje dat (bijna) defect is? De firmware moet hier niets mee te maken hebben...
 
Lid geworden
9 sep 2016
Berichten
19
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
60
Heb je toevallig ook eens geprobeerd om de SD kaart eerst te formatteren voordat hij in de P3 ging?
Ik ben eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig of dat het probleem niet al oplost.
Als het SD kaartje was geformateerd alvorens in de P3P te steken dan was er geen probleem geweest.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jackvg
Lid geworden
9 sep 2016
Berichten
19
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
60
Dat is wel erg vreemd: ik swap regelmatig SD kaarten tussen Phantom 3, Phantom 4 en Inspire, en zelfs zonder herformatteren doen ze het altijd. Van 16 tot 200 GB.
Misschien een kaartje dat (bijna) defect is? De firmware moet hier niets mee te maken hebben...
Je kunt de SD kaart gewoon in elke DJI drone steken mits je maar de upgrade files niet op het kaartje achterlaat, doordat deze files er nog opstond zijn er problemen onstaan.
 
Lid geworden
9 sep 2016
Berichten
19
Waarderingsscore
4
Punten
3
Leeftijd
60
Vreemd.. Weet je toevallig hoe de SD kaart oorspronkelijk geformatteerd was? (NTFS, FAT, FAT32, etc)
Hallo Wiebe, kaartje was FAT32 geformateerd, het probleem was dat op deze kaart de upgrade files van de Inspire1 nog opstond en dan heb je een probleem. Heb de P3P opnieuw moeten downgraden en weer upgraden probleem opgelost.
 
  • Leuk
Waarderingen: patrickdrone