Probleem

Discussie in 'Algemene discussie' gestart door natigbroodje, 4 dec 2017.

  1. natigbroodje

    natigbroodje New Member

    Lid geworden:
    4 dec 2017
    Berichten:
    1
    Leuk Bevonden:
    0
    De heading (rode lijn in mission planner) is compleet verkeerd. Hij lijkt totaal niet op de werkelijke heading van de drone hoe komt dit?
     
  2. Eric-Jan

    Eric-Jan Active Member

    Lid geworden:
    11 sep 2016
    Berichten:
    433
    Leuk Bevonden:
    108
    Dat is wel een hele open vraag, hoor. Lastig te antwoorden zonder te weten om welke mission planner en welke drone het gaat en wat er niet gebeurt zoals het zou moeten. Maar mijn eerste gok zou zijn: Kompas niet (goed) gekalibreerd.


    In theorie komt de praktijk overeen met de theorie
     
  3. Sjakie

    Sjakie Active Member

    Lid geworden:
    11 sep 2016
    Berichten:
    634
    Leuk Bevonden:
    131
    Ik had vroeger een Geschiedenis leraar die ook zulke vragen kon stellen. 'Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd?'.
     
    Delphi vindt dit leuk.
  4. Appie Moes

    Appie Moes New Member

    Lid geworden:
    6 mei 2017
    Berichten:
    2
    Leuk Bevonden:
    1
    Delphi vindt dit leuk.
  5. Delphi

    Delphi Member

    Lid geworden:
    28 jul 2017
    Berichten:
    156
    Leuk Bevonden:
    16
    "New member", dus hij/zij moet nog even leren een vraag wat duidelijker te stellen. Komt vast wel goed. Even geduld.
    Dus, Natigbroodje, graag 2e poging.
     
  6. gijs1

    gijs1 Member

    Lid geworden:
    4 mei 2017
    Berichten:
    72
    Leuk Bevonden:
    6
    Er gaat nog wel meer verkeerd in mission planner. Het lijkt wel of bij elke update het steeds rotter begint re werken

    Verzonden met mijn SM-G903F en de Dronepilots.nl app
     
  7. BobvdM

    BobvdM Active Member

    Lid geworden:
    9 sep 2016
    Berichten:
    295
    Leuk Bevonden:
    36
    Ondanks dat de vraag inderdaad wat beperkt is lijkt het alles weg te hebben van een niet of onjuist gekalibreerd kompas. Welke flightcontroller gebruik je? Heeft deze een ingebouwd kompas en/ of heb je nog een aparte GPS module met een ingebouwd kompas? Heb je het kompas al eens gekalibreerd? Dit kan ook in Mission Planner.
     

Deel Deze Pagina