Voorstellen

Lid geworden
20 aug 2019
Berichten
83
Waarderingsscore
19
Punten
8
Leeftijd
67
Locatie
Waalwijk
Website
www.youtube.com
Ik ben Ad van Brunschot, gepensioneerd en ik woon in Waalwijk. Ik fotografeer al heel veel jaren en sinds enkele jaren film ik ook. Niet onverdienstelijk, ik heb 3 jaar de publieksprijs gewonnen op het Nikon European Filmfestival. Te bekijken op mijn Youtube kanaal, de film heeft als titel: 'At night they work'.
Sinds vorige week heb ik de DJI Mavic Air en die ben ik nu aan het ontdekken. Ik zal hier regelmatig een vraag plaatsen.

Ik heb nog veel meer hobby's, verre fietsreizen, de Camino wandelen, moestuin, beleggen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Numble
Lid geworden
20 aug 2019
Berichten
83
Waarderingsscore
19
Punten
8
Leeftijd
67
Locatie
Waalwijk
Website
www.youtube.com
Ik moet mijn voorstelbericht herzien. Ik heb geen drone meer, die ligt nu ergens onderwater in Frankrijk. Mogelijk was ik overmoedig door te gaan vliegen bij een waterval. Voldoende vrije ruimte rondom, niet in de hoogte (ca. 5 meter). Ik had de Mavic Air in de tripod-mode staan, waardoor de drone ook wat traag reageerde op de sticks. En toen ik zag dat hij bijna tegen de wand vloog, reageerde de drone te traag of ik heb in paniek de verkeerde kant opgestuurd. Hoe dan ook, de drone stortte in het water en heb ik nooit meer teruggevonden. Binnenkort ga ik de Mavic Mini kopen. De voordelen van de Mavic Air wogen voor mij niet op tegen de hogere prijs van de Air. En ik ga de Mini volgend jaar meenemen als ik de Camino naar Santiago de Compostela ga lopen. En dan ga je op iedere gram letten, want je moet het allemaal dragen.
 

peSHIr

Well-Known Member
Lid geworden
23 jul 2018
Berichten
963
Waarderingsscore
299
Punten
63
Leeftijd
46
Locatie
Vleuten
Website
about.me
Oei, da's jammer zeg. De Mavic Mini klinkt als perfect voor gebruik tijdens zo'n lange voettocht. Hopelijk gaat het daarmee beter..

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk