Vraagje DJI Fly app

scorpioo

Member
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
77
Waarderingsscore
49
Punten
18
Leeftijd
61
Locatie
Leidschendam
Het is bijna zover dat ik een DJI koop.
Enthousiast als ik ben heb ik met mijn Galaxy S10 alvast de DJI SITE bezocht en de Fly App gedownload.

Opent na installeren.. Ik maak een account... Log in.. App gaat verder en laat onderstaande screenshot zien.
Ik kom niet verder en kan drukken wat ik wil en waarop ook. Enige wat nog kan is via terug 2x dan sluit ie.
Wat doe ik verkeerd?
Of... Na usb debugging etc geprobeerd te hebben....bedenk ik me... Zou hij nu moeten worden verbonden met de RC?
Wacht ie daar soms op?
Best wel een ding want 't moet wel werken...
Ik denk dat 't dat is maar wil graag jullie mening/ervaring horen..
Als dat 't niet is.. Wat zou 't kunnen zijn?

Screenshot_20220430-201608.jpg
 
Laatst bewerkt:

scorpioo

Member
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
77
Waarderingsscore
49
Punten
18
Leeftijd
61
Locatie
Leidschendam
Toch raar dat de app helemaal niets doet zonder de RC.
zou verwachten dat je een tutorials etc zou kunnen volgen van die Academy die hij laat zien.. Kan er niet op klikken.. niets... Weird
 
Laatst bewerkt:

rcee

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
27 jul 2019
Berichten
1.477
Waarderingsscore
557
Punten
113
Leeftijd
55
Locatie
1422
Klopt. Je moet verbonden zijn met rc en drone.
Dit klopt inderdaad niet, je kan vanuit de DJI app gewoon de tutorials volgen. er hoeft niks aangesloten te zijn.
 
  • Leuk
Waarderingen: scorpioo

scorpioo

Member
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
77
Waarderingsscore
49
Punten
18
Leeftijd
61
Locatie
Leidschendam
Ah.. Was k all bang voor.. Dus de app werkt niet.
Moet wel anders heeft 't kopen geen zin
Als iemand een idee of tip heeft hoor k 't graag.
K ben de S10 van Samsung en android 12
Zou moeten werken...
Ik ga weer verder op zoek.. Dank je
 

scorpioo

Member
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
77
Waarderingsscore
49
Punten
18
Leeftijd
61
Locatie
Leidschendam
Ben erachter!!

De app was niet echt vastgelopen .
Maar hij start de eerste keer op in een lagere resolutie naar blijkt..
Mijn S10 staat in de hoogste resolutie
Dus zag ik de knop onderaan nieto_O

Heb hem op de laagste resolutie gezet.. Zag de knop en kon doordrukken... Oef..
Nu bij opstart loopt ie netjes door en kan ik ermee werken... Yes

Groetjes

Martin
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: DDD en Snitsernl

Zorbat

Active Member
Lid geworden
25 jan 2021
Berichten
343
Waarderingsscore
116
Punten
43
Locatie
Flevoland
Vreemd. Met mijn Samsung Note 20 Ultra kan ik de resolutie op maximaal WQHD (3088X1440) zetten of FHD+ (2316X1080) maar ik zie ten alle tijde het complete DJI Fly App scherm plus menu opties.
 

scorpioo

Member
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
77
Waarderingsscore
49
Punten
18
Leeftijd
61
Locatie
Leidschendam
Is alleen bij allereerste installatie..die knop zit als enige in een lage resolutie scherm. Heb na doordrukken mijn resolutie weer hoog gezet en zie ook alles nog.
Op DJI forum ook eerder besproken blijkbaar.. Zie Zelfde probleem.

K ben iig superblij en kan dus met een gerust hart een DJI kopen:cool:
 
  • Leuk
Waarderingen: Snitsernl