Wat is er nieuw

Reserveer de 4e editie van 'Dronefotografie'

Nieuwste berichten

Laatste profiel berichten

Hallo Rene, ik durf het wel aan maar er zijn zoveel mogelijkheden in deze drone dat ik het graag stap voor stap doe maar wel in een tempo zodat ik binnen mijn fotografie de drone optimaal kan gebruiken. Ik heb binnen de fotografie best veel mensen bijgestaan en wat mij opvalt is dat ze het sneller oppakken met fotograaf als uit de boeken. Vandaar.
Hi Eric-Jan, Volgens bericht van 29 juli 2017 - Dronen in natura 2000 gebied ben jij beheerder bent in 't Twiske. Volgens mijn buurman is 't Twiske het ideale oefen gebied. Nu las ik een artikel over no-fly zones in Adam en zag ik dat 't twiske een natuur-2000 gebied is. Hoe zit het nou precies mag je er wel of niet vliegen. Op landelijk nivo is het verboden maar per provincie zijn er uitzonderingen. IGr. Bianca
Hallo groep - ik woon op 10 km van Oostende , hou van foto en video .Ik woon dus op de rand van VLL2 geozone en midden de heli training zone. Na heel wat opzoekingen ben ik toch tot de vaststelling gekomen dat het zonder al te veel gedoe mogelijk is om in mijn regio een drone te gebruiken ( Mits aanvraag DSA Skyes en max hoogte 10 m ).
Doel is foto/video zowel in mijn regio als op reis , in combinatie met GoPro.