Nieuwe profiel berichten

I am Simon de Boer, certified Drone Operator in the Netherlands and working at a Drone Operator's Company which name is "2-air". To know more about our company you can check out from our website.
kaarten kosten dacht ik 2, 95 ( dubbelzijdig ) en verzendkosten ongeveer 5 euries.

totaal ongeveer 7 á 8 euris voor een mooie kaart die je zelf kan ontwerpen
kijk op kartenstudio.com
Hallo nieuw op het forum vraagje zijn er mensen die met een Autel evo 2 pro vliegen
rcee
rcee
Ja, ik heb er 1, je post is overigens niet zichtbaar op het forum, Dit is een profielbericht.
Hallo Wydrie
Ik las je vragen op het forum over de te kopen telefoon voor de Mini. Zelf ben ik dat ook van plan en ik ben benieuwd of je het gedaan hebt en of je er tevreden over bent.
vr. groet, Peter
Hallo allemaal,
Ik ben Alex Lohman , 15 jaren heb ik gekookt in verschillende restaurants en heb nu mijn zinnen gezet om beroepsmatig te gaan vliegen met een drone.
Paar dagen geleden mijn A2 open categorie behaalt en in februari ga ik voor de specific categorie.
Ik ben nog zoekende welke richting ik op wil maar gek genoeg vind ik alle richtingen interessant.
Ik hoop in dronewereld mijn droom werkelijkheid te maken.
Hallo kan iemand mij zeggen waarom ik het WiFi teken niet zie op de vlieg app van de mavick mini alles werk voor de rest prima maar even voor de zekerheid omdat het de verbinding tussen zender en drone aan geeft
Goedenavond Eric-Jan,

ik zie dat een bericht van mij eerst door een moderator goedgekeurd moet worden. Het gaat om Drone gewicht

Wat is daar de reden van?
Het os wat jammer als een vragsteller extra lang op een antwoord moet wachten.

b.v.d.

m.vr.gr.

Peter.
Eric-Jan
Eric-Jan
Hoi Peter,

waarschijnlijk was dat je eerste bericht. Dat is een forum instelling om spambots tegen te gaan, dat een mod eerst even kijkt of het bericht wel van een mens van vlees en bloed afkomstig lijkt.
Maar ik ga er vanuit dat Wiebe of de andere moderator jouw initiële post heeft goedgekeurd, want ik zie dat je inmiddels al 7 berichten op je naam hebt staan :)

Vriendelijke groet,
Eric-Jan Oud
Ik heb de videolink maar even verwijderd. Overigens opvallend was dat ik de opname stond te maken samen met 2 politie agenten die het allemaal zeer mooi vonden. Ik was opgestart vanuit een open veld. Maar toch bedankt, want sommige zaken liggen nu nog gevoelig. :)
leon
Hoi PHTB
Mijn naam is Richard Immel en woon in Wijchen. Weet jij of er leden zijn, of waar ik die kan zoeken die ook uit Wijchen of omgeving komen. Ik krijg binnenkort mijn eerste drone en wil graag dat er iemand met ervaring mij wil helpen met m'n eerste vlucht.
Alvast bedankt.
Zou u mij kunnen helpen zodat een aantal particuliere gebruikers van drones mijn enquête invullen?
Beste, voor mijn onderzoek wil ik graag weten in hoeverre gebruikers van drones op de hoogte zijn van de toekomstige regels voor het vliegen met drones en op welke wijze zij geïnformeerd willen worden over deze nieuwe regels.
Wiebe,
In de EU regelgeving staat dat je het een en ander moet weten van het zwaartepunt. Voor een vliegtuig met vleugels is dat inderaad belangrijk (ik herinner me dat een een piloot de passagiers verzocht zich anders te verdelen over het vliegtuig!) maar wat betekent het voor drones?
Vr.gr.
Tinus