Nieuwe profiel berichten

Goedendag , Wat fijn dat er een Dronepilot is.
DJI mini 2 combo aangeschaft omdat het me heerlijk lijkt om in de buitenlucht te zijn en daar mijn nieuwe hobby uit te proberen, ik heb me ingelezen, zowel de handleiding als losse artikelen, tevens heb ik om mijn kennis te vergroten het A1/A3 certificaat behaald met de registratie en verzekering bij het RDW dus mis ik nu alleen nog een vliegles in de praktijk.
Ben
HALLO, ik woon in apeldoorn en wil je wel helpen. Heb intussen wat drone s gebouwd en weet er wel wat van af. Je kan me bellen. Kijken we of ik je kan helpen. 06-43818637
hoi allemaal,ik wil het examen gaan doen A1/A3 en ookA2 maar ik wil even een indruk krijgen wat ik dan kan verwachten.Kan ik wat tips krijgen zodat ik mij misschien wat kan voor bereiden.Ik heb een DJI PHANTOM 3pro en een DJI mini.Alvast bedankt. groeten Walter
  • Leuk
Waarderingen: Edwin van de Worp
Snitsernl
Snitsernl
Dag Walter,
Je hebt dit berichtje nu als status-berichtje in de zijbalk geplaatst. Ik denk dat als je een reactie wilt beter even een nieuw draadje kunt aanmaken in één van de forums, bv. in 'Algemene discussie' of 'Regelgeving'. Je krijgt dan vast meer reacties.
B
Basje
Doe cursus in Luxemburg on line, gratis
Ik weet niet wat je nu allemaal probeert te vertellen maar ik vind het handig en velen met mij ook
Hoi Eric-Jan, ik ben vanmiddag lid geworden van dit forum, de naam is Bram (Bram71) en had een vrij lang verhaal getypt in Welkom, even voorstellen en na 5 minuten was dit alweer verdwenen, dit is niet leuk, ik ben ruim een half uur bezig geweest met die bijdrage over mijn net aangeschafte Reely mini drone met GPS enz....is daar ook een reden voor? Groetjes Bram (ook uit Haarlem zie ik net in je profiel).
Eric-Jan
Eric-Jan
Hallo Bram, welkom op het forum! :)
Helaas voor jou is het zo dat de forum software afdwingt dat de eerste post van een nieuw lid eerst door een moderator goedgekeurd moet worden voordat het zichtbaar wordt voor iedereen. Ik heb m zojuist alsnog goedgekeurd.
Eric-Jan
Eric-Jan
Jammer dat je eerste indruk daardoor negatief was; ik hoop dat ik dat met de uitleg een beetje heb kunnen rechttrekken.
Veel plezier op dit forum en veel veilige vlieguren!
Eric-Jan
Eric-Jan
(Dit is ook zoiets dat afgedwongen wordt door de forumsoftware: deze reactie mag niet meer dan 420 karakters bevatten, vandaar 3 antwoorden, al ...)
Beste Allen,
Mijn naam is Peter Wauters, woonachtig te 1730 Asse
Totaal nieuw hier, en ja ik kan best wat hulp gebruiken, alvast bedankt
Peter Wauters
Peter Wauters
Hallo allemaal, blijkbaar is er weinig reactie op de vraag van een nieuw lid.
Gr, Peter
Snitsernl
Snitsernl
Hallo Peter. Welkom!
Maar je hebt nu een profielberichtje geplaatst, en die worden minder vaak gelezen. Je kunt wat dat betreft beter even een berichtje plaatsen in het forumdraadje 'Voorstellen'.
Ik ben in het bezit van een DJI Mini 2 drone. Videofilms maken is mijn hobby. De drone is een prima toevoeging. Ik ben 76 jaar jong.
Hallo
Recent dji mini 2 gekocht en al een beetje mee gevlogen maar normaal is er in de dji fly app een mogelijk tot quickshots maar ik krijg die niet en als ik icon druk dat dat zou moeten openen dan is er gewoon verandering vaan foto naar filmen?
Kan iemand me helpen?
Klaaz
Klaaz
Moet ik even nakijken, video instellingen zijn ook al veranderd, zaten voorheen ook gewoon in het direkte keuzemenu bij foto/video.
Moet je nu het regeltje cijfers voor aandrukken. Zal met quickshots ook wel zoiets zijn.
Dr.1.Pilot
Dr.1.Pilot
Dit quickshots komen pas tevoorschijn, als je drone 'airborne' is. Hij moet dus eerst in de lucht 'hoeven', en dan pas kun je die opties tevoorschijn. Succes!
Hoi Sjakie
Ik wist wel dat de schade van een kleine drone mee zou vallen. Het blijkt niet voor niets dat drones van onder de 250 gram vrij zonder brevet gevlogen mogen worden. Dat heeft met dit gegeven te maken.
S
Sjakie
Hoi Flyer
Ik kan je bericht niet helemaal plaatsen. Welk gegeven heb je het over?
ooch Ruud, nu zie ik de foto pas goeeeeeeeed. hhh, als de gelegenheid zich voordoet treffen we elkaar
  • Leuk
Waarderingen: RuudF
RuudF
RuudF
Ha, Jan.
Zeker met een lekker drankje erbij.
Ik verheug me al erop om weer eens bij te kletsen, O ja en ook om te vliegen natuurlijk!
Tot gauw
Ruud
Ik ben nieuw hier, ik ga mij de drone DJI mini 2 fly aanschaffen. zou willen het certificaat A 1 willen halen. Maar ik kan mij onmogelijk in schrijven bij SPF MOBILIT als ik mij registreer krijg ik geen mail om te bevestigen .
Snitsernl
Snitsernl
Hallo Ritnor,
Voor de DJI Mini 2 heb je geen A1/A3 certificaat/vliegbewijs nodig (<250 gram). Dus daarvoor hoef je het niet te doen. Wel prima natuurlijk om je kennis wat bij te spijkeren.
Didier
Didier
Hallo Ritnor, probeer eens via Edge te gaan, had ook problemen via Chrome maar met Edge direct geregeld.
E
EmpieDrone
Hoi Ik ben Tineke en ben bezig met mijn A1 en A2 certificaat. Ik ga dit halen om de Non-profit organisatie Signi Zoekhonden met een droge te kunnen ondersteunen bij het zoeken naar vermiste personen. Ik ben wel een beetje geschrokken van de hoeveelheid informatie die ik uit mijn hoofd moet leren. Als iemand tips of tricks heeft. Alles is welkom.